TV Mакедонија Лиценца за 1 месец XL Пакет

Sale!

10.00 7.00

Најдобрата интернет телевизија достапна веднаш!
Беспрекорен стриминг со преку 7500 канали дефинитивно е најдобра моментална инвестиција.
Константно надградување со нови програми, филмови и серии.
Гледајте ги сите светски канали на вашиот смарт телефон, телевизор, компјутер со само една годишна претплата.
Пакетот е погоден за секој член од семејството: спорт, вести, серии, филмови, цртани.
 Купи еднаш – Користи цела година! Подршка од нашиот тим 24/7.
Единствен услов за користење е бежичен интернет со брзина од 5 или 10 Mbps.
Не пропуштајте ја специјалната цена бидејќи количините се ограничени.

Description

Најдобрата интернет телевизија достапна веднаш!
Беспрекорен стриминг со преку 9300 канали дефинитивно е најдобра моментална инвестиција.
Константно надградување со нови програми, филмови и серии.
Гледајте ги сите светски канали на вашиот смарт телефон, телевизор, компјутер со само една годишна претплата.
Пакетот е погоден за секој член од семејството: спорт, вести, серии, филмови, цртани.
 Купи еднаш – Користи цела година! Подршка од нашиот тим 24/7.
Единствен услов за користење е бежичен интернет со брзина од  10 Mbps.
Не пропуштајте ја специјалната цена бидејќи количините се ограничени.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *