Sale

TV Mакедонија Лиценца за 1 година XL Пакет


79.00 49.00

Најдобрата интернет телевизија достапна веднаш!
Беспрекорен стриминг со преку 10000 канали дефинитивно е најдобра моментална инвестиција.
Константно надградување со нови програми, филмови и серии.
Гледајте ги сите светски канали на вашиот смарт телефон, телевизор, компјутер со само една годишна претплата.
Пакетот е погоден за секој член од семејството: спорт, вести, серии, филмови, цртани.
 Купи еднаш – Користи цела година! Подршка од нашиот тим 24/7.
Единствен услов за користење е бежичен интернет со брзина од 10 Mbps.
Не пропуштајте ја специјалната цена бидејќи количините се ограничени.
Quantity:

Најдобрата интернет телевизија достапна веднаш!
Беспрекорен стриминг со преку 10000 канали дефинитивно е најдобра моментална инвестиција.
Константно надградување со нови програми, филмови и серии.
Гледајте ги сите светски канали на вашиот смарт телефон, телевизор, компјутер со само една годишна претплата.
Пакетот е погоден за секој член од семејството: спорт, вести, серии, филмови, цртани.
 Купи еднаш – Користи цела година! Подршка од нашиот тим 24/7.
Единствен услов за користење е бежичен интернет со брзина од 10 Mbps.
Не пропуштајте ја специјалната цена бидејќи количините се ограничени.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV Mакедонија Лиценца за 1 година XL Пакет”

10 − six =