Услови за користење

Гаранција за услугата:
Сите од вас знаат дека IPTV е пиратска телевизија ( не постои гаранција за услугата која се нуди затоа и цените се толку евтини, оние кои не знаат можат да се информираат преку одредени интернет портали. ). Што се однесува до нашиот дел ние секогаш се стремиме квалитетот да биде на задоволително ниво, и секогаш ги одржуваме серверите 24/7. Доколку се случи прекин на услугата а тој прекин е од надворешен фактор ( гасење на серверите од страна на некоја институција, не сносиме одговорност за истото и враќање на пари нема ).
Нема гаранција за враќање на парите:
Немаме гаранција за враќање на парите. ако сте загрижени за квалитетот на нашата услугата, ве молиме направете нарачка за тест и проверете го нашиот квалитет во рок од 24 часа, а потоа ако сметате дека е доволно добро, тогаш обидете се да ја купите вашата услуга од IPTVМакедонија.
Земји и територии:
Не нудиме IPTV на следниве земји; Индија, Пакистан, Сирија, Иран, Шри Ланка, Бангладеш.
Барања за услугата:
Ние не сме одговорни за квалитетот на вашата интернет врска и уредот што го користите за IPTV.
Обврски:
Ние не сме обврзани да ви го подесиме уредот, се мисли на доаѓање во вашиот дом, ваша должност е да го подесите уредот на кој планирате да поставите IPTV. исто така ваша обврска е да проверите дали вашиот интернет провајдер дозволува користење на IPTV или дали вашата брзина е доволна за да можете без проблеми да следите IPTV програма. Доколку купите од нас  IPTV услуга и потоа константирате дека не ги исполнувате условите за користење на IPTV парите нема да ви бидат вратени.
Злоупотреба:
Секој корисник има право само еднаш да ја тестира нашата услуга пред да се одлучи да се претплати. Сите они кои ќе настојуваат постојано да прават нарачки за тест а веќе претходно користеле тест, на истите ќе им биде забранет пристап до нашите услуги.
ИПТВ Македонија:
Ние како провајдер го задржуваме правото за промена на каналите како и нивниот број без претходно да бидете известени. Не нудиме никаква гаранција од било која основа.
Подршка:
Доколку сте несигурни пред да направите било каква нарачка а со тоа и грешка контактирајте не, доколку не сте сигурни и направите грешка при нарачката одговорноста паѓа на вас.
Плаќање:
Нашите услуги можете да ги платите на неколку начина :
Pay-Pal – Доколку плаќате преку pay-pal услугата ќе ви биде активирана во рок од 1 час – Обезбедена сигурност за купувачот и продавачот.
Moneygram, Western Union, Ria –  За клиенти надвор од државата – Контактирајте не на Email или на Facebook Страната за повеќе детали
Карго Експрес – Заклиенти жители во државата  – Контактирајте не на Email или на Facebook Страната за повеќе детали