Како да подесите Iptv на Коди

1. Стартувајте ја апликацијата Kodi и одберете Settings

2. Кликнете на Add-ons

3. Одберете Install from repository

4. Кликнете на PVR clients

5. Лизгајте надолу и одберете PVR IPTV Simple Client

6. Кликнете на Install

7. Почекајте додека не се инсталира PVR IPTV Simple Client додатокот и не добиете порака дека додатокот е инсталиран.

8. Кликнете на PVR IPTV Simple Client повторно.

9.Кликнете на Configure

10. Под General, Одберете ја опцијата m3u Play list URL

11. Внесете го добиениот линк од нас и потоа кликнете на ОК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *