Интернет Телевизија

Најдобрата интернет телевизија достапна веднаш!

Беспрекорен стриминг со преку 10000 канали дефинитивно е најдобра моментална инвестиција.

Константно надградување со нови програми, филмови и серии.

Гледајте ги сите светски канали на вашиот смарт телефон, телевизор, компјутер со само една годишна претплата.

Пакетот е погоден за секој член од семејството: спорт, вести, серии, филмови, цртани.

 Купи еднаш – Користи цела година! Подршка од нашиот тим 24/7.

Единствен услов за користење е бежичен интернет со брзина од 5 или 10 Mbps.

Не пропуштајте ја специјалната цена бидејќи количините се ограничени.

Купи си ТУКА лиценца 

1 година

6 месеци

3 месеци 

1 месец

 

Спуштете си соодветни апликации за да можете да го користите сервисот

https://apps.apple.com/br/app/gse-smart-iptv/id1028734023

https://www.microsoft.com/en-us/p/iptv/9nblggh08dwp?activetab=pivot:overviewtab

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nst.iptvsmarterstvbox